Fleggaard Rejser

I samarbejde med Fleggaard rejser formidler vi billige rejser fra Tyskland (især Hamborg Lufthavn). Vi har mange års erfaring med at vejlede danskere, som ønsker at booke en charterrejse hos et tysk rejseselskab.

Vi ved, hvor vi danskere og tyskerne ”taler forbi hinanden”; også når samtalen foregår med en dansktalende tysker. Nuancerne i de danske ords betydning samt den kulturelle forskel mellem danskere og tyskere medfører nogle gange, at der efterfølgende ikke er enighed om, hvad der er blevet aftalt. Vi tilbyder derfor udelukkende en 100 % dansk hotline.

Vær især opmærksom på:
• Der eksisterer ingen gratis fortrydelsesret, når I bestiller en rejse hos et tysk rejseselskab.
• Hvis I ønsker flere værelser (mere end én hoveddør), så kontakt altid os inden I bestiller.
• Ved bestilling skal efternavn (Name) altid skrives før for- og mellemnavne (Vorname).
• Betaler I med et Visakort, så må prisen ikke overstige 3.300 EUR. Kontakt os for en løsning.
• Der er altid et generelt forbehold for ændringer i: flyvetider, flyrute og flyselskab.

Udfyld følgende søgeformular for at finde den rejse, som opfylder jeres behov.

Priserne inkluderer alle skatter og afgifter; undtagen et evt. visum. I er ved et rejseselskabs konkurs altid dækket af den tyske rejsegarantiordning.

Vi har et “Deltag-selv-koncept“, så vort udgangspunkt er, at I selv gerne vil deltage aktivt med at finde det hotel, som opfylder jeres ønsker.

Vores erfaring er, at vore gæster er meget glade med vores søgesystem, når de har lært at bruge systemet. Dette tager en ½-1 time, som ikke alle synes er det sjoveste tid at bruge, MEN når de har lært systemet, så bliver de meget begejstrede, fordi de pludselig kan vælge blandt mange hundrede hoteller frem for blot at få et tilbud på 3-5 hoteller, hvor man rejser fra Tyskland.

Når I er på vej hjem fra Hamborg Lufthavn vil vi anbefale, at I holder en pause ved en af Flegggaard´s butikker. Køretiden fra Hamborg Lufthavn til f.eks. Fleggaard i Harrislee er ca. 1½ time.