Hamborg Lufthavn

Hamborg Lufthavn (Hamburg Airport, Fuhlsbüttel)

Vi anbefaler, at I checker hvilken terminal I skal flyve fra (samt afrejsetidspunkt) inden I kører fra Danmark (gerne 24 timer før afrejse). Klik på følgende link, for at se terminal og afrejsetidspunkt: Terminal og afrejsetidspunkt.

Langt de fleste familier (nok ca. 98 %) vælger at køre i bil til Hamborg Lufthavn, når de vil rejse fra Tyskland, derfor har vi især fokus på ankomst i bil. Læs mere om parkering nedenfor.

Adressen til Hamborg Lufthavn er:

Flughafen Hamburg GmbH
Flughafenstr. 1-3
22335 Hamburg
Deutschland

Hamborg_Terminal.jpg

Hamborg Lufthavn består af 2 terminaler (afrejsehaller), som ligger lige ved siden af hinanden. Det tager kun få minutter at gå mellem terminal 1 og terminal 2. Billedet ovenfor viser begge terminaler (de yderste bygninger) med sikkerhedskontrollen som den midterste bygning.
HamborTerminal.jpg
Terminalerne har begge 2 etager.

Afrejse sker fra de øverste etage (stueetagen) og hjemkomst sker til underetagen. I stueetagen er der en del Tv-skærme, hvor I kan se, ved hvilken skranke I skal checke ind.

Der er udmærkede spisesteder i lufthavnen. Vi anbefaler, at I først checker ind og kommer igennem sikkerhedskontrollen inden I evt. spiser. Lige efter sikkerhedskontrollen er der en elevator op på 1. sal, hvor der ligger 4 forskellige spisesteder. Priserne er fair i betragtning af, at spisestederne ligger i en lufthavn. I får selvfølgelig også mad ombord på flyet, men der kan nemt gå 1 time fra at flyet letter til I får serveret noget spiseligt….kan være en “tør” sandwich, en varm menu eller morgenmad. Menuen afhænger af rejselængde, afrejsetidspunkt samt flyselskab.

Ppladser.jpg

I må kun langtidsparkere i P2 (indercirklen), P8 og P9.

P1: forv. parkeringspris: 1 uge EUR 85, 2 uger EUR 105,-
P2: forv. parkeringspris: 1 uge EUR 100, 2 uger EUR 120,-
P8/P9: forv. parkeringspris: 1 uge EUR 70, 2 uger EUR 85,-

I kan check  hvor mange ledige pladser der er tilbage på nuværende tidspunkt. Klik her for at få vist, hvor mange ledige pladser der er pt.. Det plejer at være nemt nok at få en p-plads uden for somemrferien. I juli er det meget svært, hvis I ikke booke en p-plads hjememfra.

Vi hjælper IKKE med at bestille en parkeringsplads i Hamborg Lufthavn. Hvis I har problemer med at booke en parkeringsplads i lufthavnen, så anbefaler vi at I problemfrit booker hos Holiday ParkPlus eller Park&Fly in Hamburg.

Det er muligt at booke en parkeringsplads i lufthavnen, når I rejser fra Hamborg mod forudbetaling med kreditkort/Visakort. Hvis I har booket/reserveret en parkeringsplads, så skal I køre direkte til P-pladsens indgangsbom. Her skal I indføre jeres Visakort/ Mastercard i automaten, og huske at få kortet med igen (I skal IKKE trække en parkeringsbillet). Hvis der er problemer kan I trykke på en knap for hjælp. I skal medbringe den bekræftelse I har modtaget på reservationen. Bommen går herefter op, og I kan herefter holde på en hvilken som helst ledig p-plads i P-huset.

Ved hjemkomst skal I køre til udgangen og ved bommen skal I indføre jeres Visakort/Mastercard i automaten, og huske at få den med igen.

P1, P2 og P9 er er parkeringshuse og P8 er parkeringspladser. Fra P8 og P9 kører løbende shuttlebusser til Terminal 1 og 2 fra kl. 03.45 til kl. 24.00. P2 ligger tættest på terminalerne (gåafstand, 50-100 meter). NB: Hvis I vælger P2 skal I ved ankomst til Hamborg Lufthavn flette sammen med en 4-sporet vej, hvor I skal over i det yderste venstre spor.