Hvem er vi?

www.tyskerejser.dk ejes af:

RejserFraTyskland.dk

v/Kim Jespersen
Rahbæks Allé 6
6650 Brørup
Cvr-nr.: 26 04 05 31
info@tyskerejser.dk

Vi bestræber os på, at have rejsebranchens bedste supportere. Vore supportere har derfor hver mindst 5 års erfaring med at vejlede danskere om køb af charterrejser med afrejse fra Hamborg. Samtidigt har alle rejst mindst 10 gange fra Hamburg Airport.

Vi har et deltag-selv-koncept, så derfor forventer vi, at I selv deltager aktivt med at finde et hotel, hvor I gerne vil bo. I er velkommen til at finde 2-3 hotelforslag, som I så kan drøfte fordele og ulemper ved med vore supportere. Vi kalder en ”spade for en spade” og vi gør jer derfor opmærksom på, hvis vi synes at I har fundet nogle hoteller, som ikke opfylder jeres forventninger. Vi vil hellere miste et salg end få en utilfreds gæst.

Over 99% af vore gæster er tilfredse med vore anbefalinger og vi har mange stamkunder.

Alle de tyske rejseselskaber, som vi samarbejder med er konkursdækket af det tyske pakkerejsedirektiv (§ 651k BGB), som ligner den danske ordning for charterrejser. Hvert rejseselskab har en konkursforsikring som dækker op til 110 mio. EUR (ca. 825 mio. DKK). I er beskyttet af det tyske pakkerejsedirektiv og ikke den danske Rejsegarantifond. Årsagen hertil er, at de charterrejser vi viser alle udbydes af tyske rejseselskaber og derfor gælder den tyske lovgivning.

Vi viser udelukkende charterrejserne for de tyske rejseselskaber. Derfor bliver bookningen (den juridiske aftale) indgået mellem jer og det tyske rejseselskab eller jer og formidleren: Travianet GmbH, Stadtfeldstraße 16, D-94469 Deggendorf.