Rejser fra Hamborg

Når I rejser fra Hamborg Lufthavn, er der ofte mange penge at spare, hvilket giver jer flere penge til ferien. Man sparer ofte mest i de officielle skoleferieperioder; især i starten af skolernes sommerferieperiode. En børnefamilie sparer normalt kr. 5.000-8.000 ved afholdelse af en uges ferie i uge 27 eller 28, hvis familien vælger at afrejse fra Hamborg Lufthavn i stedet for Billund Lufthavn. Besparelsen vælger en del familier at ”indløse” til 3-4 feriedage ekstra, fordi når man rejser fra Hamborg med et tysk rejseselskab, så kan man frit vælge antal rejsedage. Prisen for 10-11 dage med afrejse fra Hamburg Lufthavn er i sommerperioden ofte den samme som en 7-dages charterrejse med afrejse fra Billund eller Kastrup. Andre vælger at bruge besparelsen som ekstra lommepenge. Hos tyske rejseselskaber kan man frit vælge antal rejsedage. Der afgår dagligt mange fly fra Hamburg Lufthavn til destinationer i sydens sol. Det giver jer en høj grad af fleksibilitet, og en lang række af muligheder for at finde en rejse, som passer til jer.

Tyske rejseselskaber er ofte billigere, fordi konkurrencen blandt rejseselskaberne er større i Tyskland end i Danmark. Samtidigt er der 80,2 millioner indbyggere i Tyskland mod 5,6 millioner indbyggere i Danmark. De tyske rejseselskaber kan derfor ofte åbne er større mængderabat end de danske rejseselskaber. Sidst men ikke mindst, så afholder skolerne i Nordtyskland ikke sommerferie på samme tidspunkt som i Danmark. I Nordtyskland starter skoleferie først midt i juli, hvorimod danske skolers sommerferie begynder i slutningen af juni. Så rejser fra Tyskland er bare billigere.
Lufthavnen er en af Tysklands største med sine mere end 14 millioner rejsende årligt. Af de rejsende udgør vi danskere mere end 250.000. Antallet af danske rejsende stiger årligt med 8-10 %.

Det er nemt at rejse fra Hamburg Airport.
Lufthavnen er større end Billund Lufthavn (har årligt ca. 3 mio. rejsende) men mindre end Kastrup Lufthavn (ca. 26 mio. rejsende). Billund Lufthavn har kun én terminal (afrejsehal). Hamborg Lufthavn har 2 terminaller til at håndtere de 14 millioner rejsende. De 2 terminaler er bygget sammen, så det er nemt at finde rundt. Afrejse sker fra stueetagen og hjemkomst sker i underetagen.

Vi har hjulpet mange danskere afsted på ferie igennem vores rejser fra Hamburg. I kan flyve ud til mange forskellige destinationer fra lufthavnen i Hamborg. Når I booker en charterrejse hos et tysk rejseselskab, så skal I huske, at jeres efternavn (feltet Name) skal udfyldes før jeres for- og mellemnavne (feltet Vorname). Jeres evt. mellemnavn skal derfor være en del af fornavnet. I forbindelse med en booking kan I vælge at betale med et kreditkort. Hvis kreditkortet er et Visakort, så må rejsen pris ikke være højere end EUR 2.615, fordi der maks. må hæves udenlandske beløb svarende til DKK 20.000 pr. løbende 30 dage. Hvis I derimod betaler med et Mastercard Standard, så må der som minimum hæves udenlandske beløb svarende til DKK 30.000 pr. måned (svarer til EUR 4.000).

Når I booker en rejse fra Hamburg med et tysk rejseselskab, så får I oplyst nogle forventede flyvetider inklusiv navnet på et flyselskab. Disse oplysninger er med forbehold for ændringer. De tyske rejseselskaber kan derfor ændre flyvetiderne på rejsedagene (ikke ændre rejsedatoerne) og flytte jer til et andet flyselskab, hvis rejseselskabet foretrækker dette. I får ingen refusion/kompensation, hvis der sker ændringer. I kan ej heller gratis annullere rejsen, fordi I er utilfredse med de ændrede flyvetider.

Fra den dansk-tyske grænse er der ikke mere end ca. 2 timers kørsel i bil (hovedsagelig motorvejskørsel), og der er gode parkeringsmuligheder i og omkring lufthavnen.

Se meget mere om rejser fra Hamburg her på siden.